Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.vsmu.by/handle/123/7283
Title: Влияние концентрации лактозы на технологические свойства травы лапчатки белой
Authors: Шимко, О. М.
Хишова, О. М.
Issue Date: 2010
Publisher: ВГМУ
Citation: Шимко, О. М. Влияние концентрации лактозы на технологические свойства травы лапчатки белой / О. М. Шимко, О. М. Хишова // Вестник фармации. - 2010. - № 3 (49). - С. 85-91.
Description: ЛАКТОЗА
ЛАПЧАТКА БЕЛАЯ
URI: http://elib.vsmu.by/handle/123/7283
ISSN: 2074-9457
metadata.dc.source: Вестник фармации. - 2010. - № 3 (49)
Appears in Collections:№ 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vf_2010_3_85-91.pdf292.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.