Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.vsmu.by/handle/123/7262
Title: Исследование термической устойчивости пектина различного происхождения
Authors: Седакова, В. А.
Седаков, В. Е.
Романенко, А. А.
Issue Date: 2010
Publisher: ВГМУ
Citation: Седакова, В. А. Исследование термической устойчивости пектина различного происхождения / В. А. Седакова, В. Е. Седаков, А. А. Романенко // Вестник фармации. - 2010. - № 1 (47). - С. 42-48.
Description: ДЕГИДРАТАЦИОННЫЕ МЕТОДЫ
ПЕКТИНЫ
СПЕКТРОСКОПИЯ
ЭТЕРИФИКАЦИЯ
URI: http://elib.vsmu.by/handle/123/7262
ISSN: 2074-9457
metadata.dc.source: Вестник фармации. - 2010. - № 1 (47)
Appears in Collections:№ 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vf_2010_1_42-48.pdf458.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.