Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.vsmu.by/handle/123/7262
Title: | Исследование термической устойчивости пектина различного происхождения |
Authors: | Седакова, В. А. Седаков, В. Е. Романенко, А. А. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ВГМУ |
Citation: | Седакова, В. А. Исследование термической устойчивости пектина различного происхождения / В. А. Седакова, В. Е. Седаков, А. А. Романенко // Вестник фармации. - 2010. - № 1 (47). - С. 42-48. |
Description: | ДЕГИДРАТАЦИОННЫЕ МЕТОДЫ ПЕКТИНЫ СПЕКТРОСКОПИЯ ЭТЕРИФИКАЦИЯ |
URI: | http://elib.vsmu.by/handle/123/7262 |
ISSN: | 2074-9457 |
Source: | Вестник фармации. - 2010. - № 1 (47) |
Appears in Collections: | № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vf_2010_1_42-48.pdf | 458.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.